Eveready C-R14,super heavy 1.5 V,bateri 2 cope.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Bateri

180 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Eveready C-R14,super heavy 1.5 V,bateri 2 cope.