Energiner LR44/A76,alkaline 1.5 V,bateri 2 cope.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Bateri

150 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Energiner LR44/A76,alkaline 1.5 V,bateri 2 cope.