Energiner LR54/189,alkaline 1.5 V,bateri 2 cope.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Bateri

150 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Energiner LR54/189,alkaline 1.5 V,bateri 2 cope.