GraaL fileto harenge ne vaj,170 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sardele

230 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

GraaL fileto harenge ne vaj,170 gr. me omega 3,vitaminD,B12.