Olympus Butter,gjalp i fresket lope 200 gr.

Për mëngjesin / Mjalt dhe gjalp

320 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Olympus Butter,gjalp i fresket lope 200 gr.

Produkt Grek.82 % fat.