Toster Fuego 750 watts.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Enë kuzhine

1,400 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Toster Fuego.

220-240 V.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.