Despar Ricotta fresca,250 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

130 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Despar Ricotta fresca,250 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.