Despar Vital Pro Vivus kiwi e cereali,250 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

140 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Despar Vital Pro Vivus kiwi e cereali,250 gr.(2x125 gr)


Produkti nuk është aktualisht aktiv.