Rio Mare Tonno all'Olio di Oliva,ton me vaj ulliri 8 x 80 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

1,170 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Rio Mare Tonno all'Olio di Oliva,ton me vaj ulliri 8 x 80 gr.

Produkt Italian.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.