Toshiba High Power Alkaline,bateri AAA 1.5 V.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Bateri

50 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Toshiba High Power Alkaline,bateri AAA 1.5 V.

LR03.