Toshiba High Power Alkaline,bateri AA 1.5 V.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Bateri

50 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Toshiba High Power Alkaline,bateri AA 1.5 V.

LR6