Cif Cream ultra whitewith Bleach & micro-crystals,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrimi i kuzhinës

200 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Cif Cream ultra whitewith Bleach & micro-crystals,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.