Milka Choco Grain,biskote me drithera dhe cokollate 126 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Milka Choco Grain,biskote me drithera dhe cokollate 126 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.