Milka Choco Cow,biskote cokollate me qumesht 120 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

160 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Milka Choco Cow,biskote cokollate me qumesht 120 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.