Milka Choco Cookie,biskota me copa cokollate 135 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

145 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Milka Choco Cookie,biskota me copa cokollate 135 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.