Sejega,speca te pjekur 580 ml.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

190 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Sejega,speca te pjekur 580 ml.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.