Hellmann's Real Mayonnaise,majoneze 430 ml.

Salca dhe antipasta te gatshme / Majonezё

260 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Hellmann's Real Mayonnaise,majoneze 430 ml.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.