Bumi , Dafinë 30 gr.

Kripë-Erëza-Koncentrate / Erёza

50 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Bumi , Dafinë 30 gr. Përdoret ne disa lloje gatimi dhe në formën e çajit për gripin,bronkitin, kollën ,etj.