Piselli i Classici con granelli di zucchero,biskota me kokrra sheqeri 225 g.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

119 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Piselli i Classici con granelli di zucchero,biskota me kokrra sheqeri 225 g.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.