Koral spec ne ajke ,500 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Ajkë e freskët

270 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Koral spec ne ajke ,500 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.