Koral parizier vici,400 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sallame të ndryshme

110 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Koral parizier vici,400 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.