Nestle Fitness Chocolate,drithera per mengjes te mbuluara me cokollate,te pasuruara me vitamine dhe minerale 450 gr.

395 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Nestle Fitness Chocolate,drithera per mengjes te mbuluara me cokollate,te pasuruara me vitamine dhe minerale 450 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.