Palmolive Latte e Mandorla almond & milk,sapun liquid per duart me bajame dhe qumesht 300 ml.

Higjena personale / Sapun i lengshëm

244 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Palmolive Latte e Mandorla almond & milk,sapun liquid per duart me bajame dhe qumesht 300 ml.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.