Dr.Oetker Suvi kvasac,4 paketa me maja buke x 7 gr.

Sheqer dhe Miell / Soda

100 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Dr.Oetker Suvi kvasac,4 paketa me maja buke x 7 gr.

4 x 7 gr (nje pakete perdoret per 500 gr miell gruri)