Dimension by Lux Capelli Secchi 2in1,shampo dhe balsam per floke te thate me ekstrakte frutash 250 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

120 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Dimension by Lux Capelli Secchi 2in1,shampo dhe balsam per floke te thate me ekstrakte frutash 250 ml.

Ka efekt hidratues.