Dimension by Lux Capelli grassi 2in1,shampo dhe balsam per floke te yndyrshem me ekstrakte frutash 250 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

120 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Dimension by Lux Capelli grassi 2in1,shampo dhe balsam per floke te yndyrshem me ekstrakte frutash 250 ml.

Ka efekt balancues.