Pellito kikirike me mjalte e mustard, 110 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Tё kripura

130 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Pellito kikirike me mjalte e mustard, 110 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.