Replay Wavy Chips Ketchup,patatina te valezuara me shije ketchup 80 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

85 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Replay Wavy Chips Ketchup,patatina te valezuara me shije ketchup 80 gr.