Zero Cinnamon,karamele kanelle me sheqer diabetik 32 gr.

Karamele dhe camcakez / Karamele

100 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Zero Cinnamon,karamele kanelle me sheqer diabetik 32 gr.