Klegen qumesht lope natyral UHT ,3.2 % yndyre ,1000 ml.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

130 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Klegen qumesht lope natyral UHT ,3.2 % yndyre ,1000 ml.