Klegen qumesht lope natyral Uht, 1000 ml,2% yndyre.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

130 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Klegen qumesht lope natyral Uht, 1000 ml,2 % yndyre.

Teknologjia UHT garanton ruajtejen e produktit ne temperature ambienti pa konservant,