Klegen kos lope natyral gote 2 % , 350 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Kos

45 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Klegen kos lope natyral gote 2 % , 350 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.