Gjirofarma kos dele 300 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Kos

90 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Gjirofarma kos dele 300 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.