Ehw Kremvice pule,250 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Kremviçe dhe salcice

140 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Ehw Kremvice pule,250 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.