Campina fruttis me luleshtrydhe ,350 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

80 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Campina fruttis me luleshtrydhe ,350 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.