Rio mare family pack,ton ne vaj ulliri 2 x 160 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

760 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Rio mare family pack,ton ne vaj ulliri 2 x 160 gr.