Paladin Djathe blu kg.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

198 Lekë / 200 gr


Detajet e Produktit

Paladin Djathe blu kg.

990/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.