Gosia Aluminium Pans,forme alumini per pica dhe tarta 3 cope.

Artikuj me një përdorim / Letër Alumini/e tejdukshme

130 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Gosia Aluminium Pans,forme alumini per pica dhe tarta 3 cope.

Permasa rrethit 23 cm.