Palmolive Naturals Coconut,krem dushi permban ekstrakte arre kokosi dhe qumesht hidratues 650 ml.

Higjena personale / Vaskë dhe dush

390 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Palmolive Naturals Coconut,krem dushi permban ekstrakte arre kokosi dhe qumesht hidratues 650 ml.