Wudy Aia grill ,250 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Kremviçe dhe salcice

169 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Wudy Aia grill ,250 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.