Bora Toilet paper economy extra soft,leter higjenike 8 + 2 Falas.

Letra dhe Pastrim Sanitar / Letër higjenike

160 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Bora Toilet paper economy extra soft,leter higjenike 8 + 2 Falas.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.