Djathe Dhie Extra Milk me kg.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

360 Lekë / 500 gr


Detajet e Produktit

Djathe Dhie Extra Milk me kg.

720/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.