Lavazza Rossa qualita ,250 gr.

Kafe dhe Caj / Kafe qё shkrihet

490 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Lavazza Rossa qualita ,250 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.