Chicco Well-Being 2m +,shishe plastike ngjyre roze 250 ml.

Për fëmijë / Bibiron dhe shishe bibironi

820 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Chicco Well-Being 2m +,shishe plastike ngjyre roze 250 ml.

Latex.