Chicco Well-Being 0m+,shishe plastike ngjyre roze 150 ml.

Për fëmijë / Bibiron dhe shishe bibironi

720 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Chicco Well-Being 0m+,shishe plastike ngjyre roze 150 ml.

Latex.