Chicco Well-Being 4m+,shishe plastike ngjyre blu 330 ml.

Për fëmijë / Bibiron dhe shishe bibironi

860 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Chicco Well-Being 4m+,shishe plastike ngjyre blu 330 ml.

Silicone.