Chicco Well-Being 2m+,shishe plastike per femije ngjyre blu 250 ml.

Për fëmijë / Bibiron dhe shishe bibironi

820 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Chicco Well-Being 2m+,shishe plastike per femije ngjyre blu 250 ml.

Silicone.