Rio Mare Pate Salmone rosa,salmon roze 100 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

270 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Rio Mare Pate Salmone rosa,salmon roze 100 gr.