Barilla Olive con olio extravergine di olivia,salcë domate me ullinj dhe vaj ulliri ekstra të virgjër 400 gr.

Salca të ndryshme për makarona / Salca tё gatshme

280 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Barilla Olive con olio extravergine di olivia,salcë domate me ullinj dhe vaj ulliri ekstra të virgjër 400 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.