Biscolata Stix milk chocolate,shkopinj biskotash e mbuluar me cokollate qumeshti 40 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

50 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Biscolata Stix milk chocolate,shkopinj biskotash e mbuluar me cokollate qumeshti 40 gr.